Описание

Насладите на нашата играчка-ошейником за котки с подсветка е много лесно, и вашият домашен любимец ще получи удоволствие от игри и упражнения в продължение на 30 минути всеки ден.Котката ви ще получат постоянен приток на удоволствието чрез седмична срока на служба на малко яката.

Спецификация:

Материал: PC / TPU

Размер на кутията: (приблизително) 9 * 9 * 4 см/3.54*3.54*1.57 инча

Брутното тегло: около 64 г

Съдържа 1 бр. кабел за зареждане, 1 ръководство за експлоатация на китайски и английски език

Опаковъчен лист:

1 * Носимые играчки за котки със светлина

Прочетете повече за продукта

1. Лесна употреба: всичко, което е необходимо, е да щракнете върху малка сребърна бутон, за да включите постоянна светлина, две кликвания, за да включите мигаща светлина, и три щракване на мишката, за да го изключите.Поддържайте дейността си котешки приятел, благодарение на ярък и колоритен лампочкам на тази играчка.

2. Удобен за носене: котката ви ще се насладите на игра със светлина играчка в продължение на 30 минути, без да изпитват при това без натиск от носене.Играчката е лека, лесно се транспортира и съхранява.

3. Разполага с множество функции: да се Подобри общото състояние на здравето на вашата котка с помощта на тази носимой умни играчки-пръстени за котки на шията си.Вашият пернат приятел може да спортува по 30 минути на ден и се радват на здраво тяло и ум, докато се забавляват.

4. Дълго време за възпроизвеждане: издръжлив на батерията в тази носимой играчка за котки с подсветка гарантира, че вашата котка приятел ще се забавляват с часове и нощ.При свързване с помощта на кабел пълна батерията е достатъчно за около седмица.

5. Служи дълго време: Носен играчка за котки с подсветка е изработена от материал TPU, който е безвреден за котки и други домашни любимци.Тя удобно се побира на врата на котката, лека и множество.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5