Описание

Доведете усещане за празнично настроение в яката на пухкав приятел с помощта на нашата коледна висулки във формата на кученце!Създай свой собствен празничен пейзаж с помощта на този колоритен защитна боя на водна основа, покрита с маслени бои.Окачване, снабден с отвор за закрепване към всяка врата, което го прави още по-атрактивни на вашия щенке. Идеални за украса на яката на пухкав приятел за този празничен сезон, или просто за добавяне на коледното нотки в декор на вашата спалня.

Технически характеристики:

Име на продукта: Украса за кучета

Размер: около 8 cm

Тегло: около 15 g

Материал: липа

Списък на продуктите:

1 * Украса за кучета

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

Повече за продукта

1. Покажете любовта си към кучетата: Тези декорации за кучета не е само сладък и очарователни, но също така реалистични и подробен.Те ще покажат любовта си към кучетата и ще направят Коледа по-весел и незабравим.

2. Отлична изработка на производство: Елегантно вырезанное от висококачествена дървесина, това украшение във вид на кученца не само гладка и твърда, но и с течение на времето, устойчив на износване.Защитен от защитна боя на водна основа, с маслена покритие.

3. Лесно се закача: С отвор отгоре на това украшение във формата на куче е много удобно да се мотае на коледна елха, в стената или във всяко друго място, където ви харесва, това ще бъде добър избор за вас

4. Очарователна форма на куче: тя Е украса за кучета изпълнени под формата на сладка и реалистична куче, което го прави по-привлекателен за любителите на кучета.Това е идеален подарък за себе си или приятелите, които притежават кучета или ги обичат.

5. Широко приложение: Декорирайте техните дневни, спални, класни стаи, стени, врати и прозорци, този очарователен орнаменти във формата на кученце.Неговата универсалност и привлекателността ще придадат на вашия интериор искрящ оттенък.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5