Описание

Характеристики: Добавете нотка на изисканост в своя начин на Хелоуин с помощта на тази изискана превръзки ръчно изработени.Уникален дизайн и качествени материали я правят незаменим аксесоар за всеки повод.

Изработени от трайни материали, включително висулки от акрил сплав и желязна тел, тази регулируема лента за коса осигурява стил и комфорт.Гъвкав размер осигурява перфектно прилягане за всички.

Този универсален аксесоар за коса подходящ за всички, които искат да придадат на своя заедно с нотка на изтънченост.Той е идеално за партита, тематични срещи и костюмирани дейности.

Дали ще отидете на парти в чест на Хелоуин или на маскарадните, тази прическа е подчертават външния си вид.Неговият елегантен дизайн се допълва от различни прически и тоалети.

Тази невероятна превръзка на главата подчертава вашата индивидуалност.Дизайнът му позволява да изрази своя личен стил и да се открояват от тълпата.

Технически характеристики: Материал: имитация на клони, акрил, рафтинг, тел, панделки, Вътрешен диаметър: прибл. 17 см/6,69 инча Цвят: зелен, кафе Забележка: 1: Моля се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка. 2: дължи На разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Пратката включва: 1 бр. превръзка на главата под формата на клон на Хелоуин

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5