Описание

Характеристики:

1, с Различни мотиви дизайн нокти за украса.Самозалепващи етикети предоставят множество опции, които позволяват напълно да реализира своето богато въображение в областта на създаването на diy за нокти.

2, Самоклеящийся дизайн, стикери за дизайн на ноктите са лесни и бързи за употреба, етикети за дизайн на ноктите изглеждат чудесно на голи нокти, те постоянно остават на ноктите и не се люпи, насладете се на усещането на нийл арт.

3, Безопасен материал, тисненая линия на дизайна на ноктите, за да проверите за нокти-арт са изработени от безопасни и екологично чисти материали, нетоксични, не се ограничава по някакъв стил на ноктите, можете да ги използвате безопасно.

4, Лесен за използване, ноктите самоклеящийся и не изисква лепило, просто махнете отметката стикер, след това залепете тези 5d стикери за нокти на своите нокти.Нанесете най-горния слой гел за запечатване, за да стикери прослужили по-дълго.

5, Широко използвани стикери за нокти, декорации за нокти, подходящи за украса на всички видове лак за нокти, тя е и чудесен подарък за приятелите.

Спецификация:

100% абсолютно новото качество на

Материал: самоклеящийся

Цвят: както е показано на фигура

Размер: 9,2 см/3,62 инча * 7,3 см/2,87 инча

Пакетът включва:

1 бр. стикери за нокти

Забележка:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете отклонение в измерването на 1 см/0,39 "-3 см/1,18" се дължи на ръчно измерване.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5