Описание

Медицински корейски турмалиновый нефритови матрак, електрически терапевтичен мат

Гореща разпродажба подобни стоки!!

Характеристика: 1, Според теорията на китайската традиционните здраве, с композитни материали от турмалин и германиевого камък, изработени от обменните части; 2, Може да допринесе за циркулацията на кръвта; 3, Подобрява паметта; 4, подобрява функцията на органите, увеличава обмяната на веществата; 5, Премахва стреса, отпуска тялото и ума; 6, Насърчава сън. 7, Преносими и трайни.

Нефрит / Турмалин / германит Въведение Нефрит е богата на микроелементи.Той може да здравословното длинноволновое инфрачервена радиация, избягвайки статични и електромагнитни вълни.Нефрит и произвежда отрицателни йони, които стимулират метаболизма на клетките.

Нефрит хората са под специално лекарско наблюдение и притежават ниско температурен стойност на физическите характеристики на китайската медицина и пропагандируются първата температура на теорията за охлаждане на краката, разработена health jade pillow.

От векове китайците са използвали нефрит като възглавница.Най-ранните нефрит възглавници представлява изрязани от нефрит блокове с задълбочаване на главата.Сега можете да се насладите на предимствата на сън на нефритовой възглавница за здраве и красота, благодарение на удобството нефритовой калъфки за възглавници.

Технически характеристики:

Цвят: както е показано на фигура размери на продукта: 87 смх48 см Материал: нефритови камък/турмалин/германит Зона за масаж: цялото тяло Тегло: около 3,5 кг/ 4 кг Показан продукт: Стил 1 Стил 2 Стил на 3 Стила на 4 стил на 5 стил на 6 Вътрешен анализ на продукта: Съответства на страната Штепсельная вилица: Как да използвате масажен матрак:

1. Регулатор на температурата и на съединителната изход нагревателен елемент.

1) Гнездо за контрол на температурата и на разклона на място, нагревателен елемент, плътно залепен.

2) Крив регулатор на температурата и нагревателен елемент след свързване на източник на захранване.

2. Вилица регулатор на температурата да е поставена в гнездото храна.

3. Отворете ключа на термостата, задайте необходимата температура за терапия на камъни от ембриони.

4. След употреба изключете ключа за контрол на температурата, а след това извадете щепсела от контакта.ЗАБЕЛЕЖКА: Доставка:

1. Ние изпращаме стоки само на адрес www.santacrocedelsannio.eu.Моля, уверете се, че вашият адрес в www.santacrocedelsannio.eu съвпада с вашия адрес за изпращане на r, преди вие ще плащате.

2. За бърза и точна доставка на вашите пратки, моля, моля пишете ни на телефонен номер при плащане, благодаря!

3. Ние правим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка.Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.Ако не сте получили стоката си навреме, моля, веднага се свържете с нас за получаване на допълнителна помощ.Благодарим ви за разбирането.

4. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези такси се носи от купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга/покупки.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5