Описание

За винилови етикети:

Това е щампован етикети, което означава липса на заден план.Ако на снимката има цвета на фона, той се използва само като пример.

Цветът на фона ще отговарят на повърхността, върху която се поставя стикер, или прозрачна, ако вие я поставите на прозореца.

Винилови стикери се издават в 3 екземпляра:

1. Най-горния слой е прозрачен переводную лента.

(Държи си стикер, докато тя не бъде правоотношение)

2. Средният слой - това е вашата истинска стикер.

(Той се поставя между тиксо и восъчна основа)

3. Долен слой - това е восъчна основа.

(предпазва лепило, докато стикер не ще бъде готов за нанасяне)

4. Да Не се перат в рамките на 24 часа.

Инструкция за употреба: 1. Разтрийте стикер, за да се уверите, че лентата за пренасяне, правилно залепен към стикер. 2. Почистете и подсушете желания парцел.Етикети най-добре се придържат към чисти гладки повърхности. 3. Бавно махнете восковую основа, като се уверите, че стикер остава приклеенной на прозрачна преводна лентата 4. Внимателно поставете стикер на правилното място. 5. Разтрийте стикер от едната страна към другата, чрез премахване на въздушни мехурчета. 6. Използвайте предмет, например кредитна карта, за да се уверите, че стикер залепен напълно до повърхността. 7. Бавно махнете лента за пренасяне, като се уверите, че на лента за носене, не е останало нито едно парче етикети. 8. Проверете, дали няма мехурчета въздух.В повечето случаи мехурчета въздух може да бъде прикрепен към ръба на стикери, но в противен случай отвора за щифтове ще позволи на въздуха да излиза навън и да стане почти невидим.

Сега за вашата стикер може да не се притеснявате!

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5