Описание

Характеристики:

дизайн лентата на 1,2 редица - добър помощник за съхранение на малки аксесоари за коса, подходящ не само за аксесоари за коса различни размери, като например скоби от кожа на алигатор, щипки за коса, ленти за коса, колела за коса и т.н., Но и за елегантен декор врати или стени в областта на изкуството и ретро стил, включително изделия от дърво.Помогнете на вашето дете да изработи правилни навици на съхранение.

2. Уникална конструкция на организатор за бантиков за коса е лесна за монтаж.Задайте една стъпка.Два пъти прикачване на всяка лента на всеки ред до вратата, стената, шкафчику.Всички бучки няма да доведе до появата на лешници вашето дете.

3. Нашият титуляр за banta за детски коса е изработена от естествен филц, който е без мирис, устойчив и лесно деформирана, с двойни завязками и двойни слоеве през дупки.Лентата е направена от полипропиленови влакна, което безопасно и трайно, му е лесно да се съборят или износва и може да се използва в продължение на дълго време с увереност в молбата.

4. Кутия-органайзер за детски бантиков за коса удобна за съхранение, сгъване и защита на различни аксесоари за коса.Лесно е опакован, удобен за пътуване, както и подходящи за окачване на врати, стени, помещения във вашия дом или магазин.

5. Идеален за детски стаи, на рождени дни, детски душове, семейни снимки, празници и детски подаръци.Отличен за бебета, момичета, майки като подаръци.

Спецификация

100% абсолютно новото качество на

Име на продукта: Органайзер за banta за коса

Материал: филц

Цвят: както е показано на снимката

Размер: както е показано на картинката (1 инч = 2,54 см)

Приложение: детска стая, ясла, магазин и т.н.

В комплекта са включени:

1 * Чанта за съхранение (без други аксесоари)

Забележка:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, простете отклонение в измерването на 1 см/0,39 инча-3 см/1,18 инча поради ръчно измерване.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5