Описание

Подобри впечатленията на брадат дракон от активна почивка с помощта на тази незаменима системата.Тя е подходяща за гущери, с различни размери и видове и е в различни цветове, за да отговарят на различни естетически нужди.Изработени от трайни материали, тази шлейка ще направят вашия домашен любимец по-очарователен и интересен, не ограничава движенията.

Спецификация:

Име на продукта: с Каишка бородатым дракон

Материал на продукта: полиуретан

Размер на продукта:

Дължина на теглене на въжето: около 1.5 m /59 см

Размер на полагане:

Малка по размер (от 9 * 3,3 см)/3,54 * 1,30 инча

Среден размер (12 * 4,8 см) / 4,72 * 1,89 инча

Голям размер (13 * 6,2 см) / 5,12 * 2,44 инча

Цвят: син розов черен оранжев

Основното предназначение: използва се за отдих с ящерицами

Опаковъчен лист:

Тяговый кабел * 1

Уплътнение * 3

Крилата * 1

Забележка:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Лесен за носене: нека си брадат дракон пътуват с вас за безопасно и удобно с помощта на този регулиран каишка.Това е чудесен начин да покажете своя чар за разходки, пикник или при пътуване.Вземете своя малък домашен любимец със себе си, където и когато пожелаете.

2.4 Цветен стил: ще Подобри външния вид на вашия домашен любимец с помощта на каишка bearded dragon синьо, розово, черно или оранжево.Изберете нюанс, подходящи за вашия вкус и придающий чар на вашия домашен любимец, като се отделя първостепенно внимание на сигурността и комфорта.

3. Гъвкавост на употреба: Нашият каишка bearded dragon позволява лесно да се замени и регулира на дължина, ако е необходимо.Подходящ за гущери от всички размери и видове, включително протеин, хамелеони и други.

4. Траен и мек: С нашите каишка bearded dragon сега можете да вземете вашия домашен любимец със себе си в природата, без да се притеснявате за неговата сигурност.Приятна за кожата, издръжлив полиуретан материал осигурява тяхното здраве и комфорт, а също така не дразни и не уврежда кожата.

5. Привлекателен и мил: Нашият каишка във формата на брадат дракон с ясна форма на крило - перфектният аксесоар за привличане на комплименти и внимание.Вземи си домашен любимец на разходка или играйте и укрепите връзката си, оставяйки траен отпечатък.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5