Описание

Този USB-въздушна помпа за аквариум е предназначен за подаване на голям обем от въздух с ниско ниво на шум.Компактен и лесен за използване, просто го поставете в аквариум за насищане на водата с кислород и опазване на здравето на вашите риби.Идеален за домашния си аквариум.

Технически характеристики:

Име на продукта: Кислороден помпа за аквариум с рибки

Материал: ABS + маркуч

Размери на продукта: около 8 * 3 см / 3,15 * 1,18 инча

Цвят: бял, черен, зелен, розов

Приложение: за аквариуми и т.н.

Функция: Насищане с кислород

Опаковъчен лист:

1 бр. * Кислороден помпа за аквариум

Бележки:

1. Поради различно осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 см от различни измервания ръчно.

Вижте повече информация за продукта.

1. Лесна настройка: просто включете в източника на захранване и се поставя в аквариума, и кислороден помпа за аквариум готов за употреба.Не се изисква сложна настройка или поддръжка.

2. Тихо бълбукането: Насладете се на умиротворяющим звук на вода мърморят с помощта на нашия кислороден помпа за аквариум.С двойната си система за подаване на въздух и най-модерни технологии за намаляване на шума, той работи с тих шум.Насладете се на перфектната водна атмосфера.

3. Удобно се носят със себе си: Никога не оставяйте на риба без въздух с помощта на този кислороден помпа за аквариум, който е едновременно лек и удобен, в переноске.Можете лесно да го вземете с вас, където и каквото и да отправите вашия аквариум.Идеален за приключения сред природата или спешни ситуации.

4. Универсално използване: Кислороден помпа за аквариуми необходим е за собственици на аквариуми, рибари и участниците рибни пазари.Той осигурява достатъчно кислород към вашите водни домашни любимци, ги насърчава здравословния растеж и да бъдеш весел, а също така придава на вашето аквариуму докосване на елегантност.

5. Ефикасно подаване на кислород: USB-аквариумный помпа осигурява стабилен и достатъчно количество въздух за поддържане на постоянно ниво на кислород в аквариума.USB-зареждане с мощност 1 W и удобен дизайн служат за надеждно решение за поддържане на здравословна водна среда.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5