Описание

Добре дошли в нашето приказно и причудливи bird ' s nest от смола!Произведено от водонепропускливи и слънчеви материали, нашето гнездо осигурява на птиците безопасно убежище.Той идва с удобен висящ кабел за по-удобно настаняване за всеки, открито пространство.Този интелигентен подарък декорирани в очарователен картун стил и е идеално място за любителите на природата.Дайте ни птичьему гнездото дом днес!

Спецификация:

Материал: смола

Размер: 20.5*12.5*14.2 СМ/8.07*4.92*5.59 ИНЧА

Опаковъчен лист:

Къщичка за птици от смола * 1

Повече за продукта

1. Изключителен cartoony къща: Изживейте своя градина с помощта на най-страхотните и замысловатого мультяшного къщички за птици от смола.Неговите ярки цветове и сложни детайли създават привлекателен външен вид, който ще допадне на много птици, което го прави наистина уникално допълнение към вашата градина.

2. Здрав материал: Изработен от висококачествена смола, ни птичи къща притежава отлична устойчивост на всякакви метеорологични условия.Водоустойчив и защитен от слънцето, той е безопасен и уютен дом за пернати приятели през цялата година.

3. Уникален подарък: Украсете своя уличен декор на това страхотно птичи къща от смола.Неговият единствен по рода си дизайн го прави идеален подарък за любителите на птици, градинари или всички, които искат да придадат на своя градина нотка на очарование.Този интелигентен подарък със сигурност ще ви зарадва вас и вашите близки.

4. Удобен за инсталиране: Този птичи къща от смола е оборудван с практично висящ кабел, който е идеален за лесна инсталация в дървото, във вътрешния двор или градина.Откриващата конструкция скворечника осигурява лесно почистване, създаване на чиста и здравословна жизнено пространство за пернати приятели.

5. Опазване на околната среда: Осигурете на птиците сигурно убежище от екологично чисти материали, които допринасят своя принос в развитието на планетата.Ваш приятел-птица ще го харесат.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5