Описание

Шапка-кърпа за кучета на Хелоуин - сладък и забавен аксесоар за вашия кучешки спътник.Шапка куха и е подходяща за главата на повечето кучета.Кърпа може да се връзвам около врата си, тя се регулира.Шапка и кърпа изработени от мек и удобен за многократна употреба на материала.Те са идеални за Хелоуин, класации и други специални случаи.Те също ще станат чудесен подарък за вашето куче или приятели, които обичат кучета.

Спецификация:

Заглавие: Шапка за домашни любимци на Хелоуин

Цвят: лилаво, оранжево

Материал: филцови тъкани, полипропиленови памук, пайети, дъвки и т.н.

Предназначение: забавно премяна

Приложими обекти: всички видове кучета и котки

Размери около:

Диаметър 19 см / 7,48 инча

Височина 13,5 см / 5,31 инча

Обхват на обиколката на главата, без разтягане: около 18 см ~ 48 cm / 7,09-18,90 инча

Опаковъчен лист:

Шапка за котки на Хелоуин * 1

Повече за продукта

1. Регулируем дизайн: Тази шапка за домашни любимци на Хелоуин разполага с удобен дизайн с регулируема гумена лента за брадичката, която е плътно прилепнала към главата на котка или куче.Шапката е куха, така че вашия домашен любимец в нея ще бъде готино и уютно.

2. Универсално приложение: Нашите костюми за домашни любимци са гъвкави и могат да бъдат използвани за Хелоуин, а също са идеални за други празнични носии, което прави вашата котка или куче, по-красиви и привлекателни.

3. Дълъг срок на експлоатация: Шапка за Хелоуин за домашни любимци са изработени от филц, плат, лек, здрав и лесно незаличим.Той няма да навреди на тялото и козината на вашия домашен любимец и ще му позволи да се чувстват комфортно и щастливо.Можете да го използвате за различни дейности.

4. Широко приложимо: Тази шапка за Хелоуин за домашни любимци е задължително за вълнест приятел, който може да си я сложа на парад, ежедневни дрехи, маскарад или парти почивен ден.Това ще донесе радост и смях на вас и на вашия домашен любимец.Също така е идеален за Хелоуин и фотосесии.

5. Креативен подарък: споделете тази шапка за Хелоуин със своите домашни любимци и приятели, които имат домашни любимци.Тази очарователна и забавна шапчица ще помогне на вашето куче да се открояват на парти в чест на Хелоуин и да привлечете вниманието на други хора.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5