Описание

Характеристики:

1. 【Предотвратяване на инфекция】: Домашни любимци винаги са свикнали да ближат раните си, в резултат на което раните да предизвика вторични инфекции, забавяне на зарастването на раните.Носенето на този стерилизационного костюм може да попречи на домашни любимци ближат раните си и да се изолира раната от контакт с външния свят.Може да ускори зарастването на раните.

2. [Сладкото костюм за кастрация]: Костюм за кастрация, произведени по метода на намаляване, което позволява да го носите като кобелям, така и сукам.Инвентарът се състои от две части и може да се изрежат на съответните части в съответствие с под домашен любимец, без това да повлияе на това, което домашен любимец ходи в тоалетната.

3. [Изправен]: Костюм за кастрация се класифицира в няколко размера по ваш избор и може да се адаптира към различни размери на вашия домашен любимец.Можете да изберете подходящия размер в съответствие с размери на вашия домашен любимец, за вашият домашен любимец да не се чувства неудобно в него, играе свободно, без ограничения, а също така може да се използва като домашно облекло у дома.

Описание:

Заглавие: Възстановителна Облекло

Начин на опаковки: bag

Приложимо пол: универсален

Стил: свободно време

Цвят на продукта: розово, синьо

Материал: памук

Приложими обекти: малки и средни кучета

Опаковъчен лист:

1 х облекло за възстановяване на

Забележка:

Поради различни дисплеи цвета на продукта е на снимката може да се различават малко от реалните.

При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5